EXPRESS

Sensibilizim për ruajtjen e natyrës përmes artit në mbeturina

 

Problemet me mbeturinat dhe ndotja e ambientit, janë shndërruar në sfidat më të mëdha të njerëzimit në ditët e sotme.

E këto mbeturina e gjësende të papërdorura artistja ambientaliste nga Nju-Jorku, Mariah Reading, ka kohë që po i shfrytëzon një mënyrë kreative për sensibilizim ndaj ndotjes së planetit.