EXPRESS

I riu nga Vushtrria krijon brendin me rroba unike

“Në fillim nuk ka qenë shumë një mirëpritje e njerëzve dhe më kanë thënë ‘bëj fustane’, unë prapë se prapë kam vazhduar të punoj në atë që kam besuar dhe deri tani ka shkuar shumë mirë”, është shprehur i riu nga Vushtrria.

 

“Në fillim nuk ka qenë shumë një mirëpritje e njerëzve dhe më kanë thënë ‘bëj fustane’, unë prapë se prapë kam vazhduar të punoj në atë që kam besuar dhe deri tani ka shkuar shumë mirë”, është shprehur i riu nga Vushtrria.

Nuk kalon asnjë ditë në të cilën Arbër Asllani nuk ndërvepron me makinën e qepjes. Aty e ndjen qetësinë dhe dinamikën e punës.