EXPRESS

Këngë edukative për fëmijë në gjuhën shqipe

 

“Ga Ga Këngë për fëmijë” titullohet plaforma më e re që ka filluar realizimin dhe publikimin e këngëve për fëmijë në gjuhën shqipe.

Arianit Fazliu, Faton Selishta dhe Liridona Syla janë bashkuar për këtë iniciativë me synimin që të sjellin një platformë të dobishme për edukimin e fëmijëve përmes këngëve.