EXPRESS

Antologji e kompozitorëve të rinj kosovarë

Antologji e kompozitorëve të rinj kosovarë

Gjatë dy dekadave të fundit, kompozitorët e rinj kosovarë janë dëshmuar në nivel botëror por puna e tyre mbetet e pa dokumentuar dhe jo shumë e njohur për publikun e gjerë.

Për të kontribuar në këtë drejtim, shtëpia botuese “Magmus” po përgatit “Antologjinë e Kompozitorëve Kosovarë – Kompozitorët e rinj 2000-2020”, transmeton KOHA.