EXPRESS

Violeta e fizarmonikës

Mes Shqipërisë dhe Italisë filloi jeta e Violetës dhe fizarmonikës së saj.

Para 22 viteve, kur ajo jetonte në Shqipëri, në kohë të vështira, arriti të bëhej mësuese e muzikës dhe të ligjëronte në zona të vështira madje edhe për të shkuar e lëre më për t'u zhvilluar mësimi.