EXPRESS

Ekspozita e Jakup Ferrit me punime të 15 vjetëve

 

Njëqind punime, të realizuara gjatë pesëmbëdhjetë vjetëve të fundit, artisti Jakup Ferri i ka sjellë nga Holanda për t’i ekspozuar në Galerinë Kombëtare të Kosovës.

Vizatimet e Ferrit shpërfaqin situata të ndryshme dhe rrethana në të cilat njerëzit janë tjetërsuar për shkak të rrethit ku jetojnë, raporton KOHA.