EXPRESS

E rrethuar nga shumëkatëshet, kulla e Sylejman Vokshit mbetet në gjendje të rëndë

Pamja e jashtme e Kullës së Sylejman Vokshit në Gjakovë tregon se monumenti është në rrezik. Pos kësaj, rrezikon edhe njërin prej pronarëve që banon në ndërtesë, e edhe ata që jetojnë në objektin që është i ngjitur për monumentin.

Ndërtesa e shekullit XVIII është rrethuar krejtësisht me ndërtesa dhe nuk shihet nga Çarshia e Madhe, apo ndonjë pjesë tjetër e qytetit.