Lajme

Përfaqësim plot dinjitet e krenari i shtetit dhe kombit në Everest

 

Komunikata e KAP-it (25 maj 2017)

Siç edhe jeni njoftuar nga KOHA (Sponsor medial i Ekspeditës) Ekspedita Zyrtare e Kosovës ne Everest 2017, e organizuar nga KAP-i, ka përfunduar me sukses.