Euro 2020

UEFA nuk ka plan për lëvizjen e gjysmëfinaleve dhe finales nga “Wembly”

Wembley
Foto: Associated Press/AP
 

Konfederata Evropiane e Futbollit (UEFA) ka deklaruar se nuk e kanë në plan t’i zhvendosin gjysmëfinalet dhe finalen e Evropianit nga stadiumi i Londrës “Wembley”.

Në një përgjigje të zëdhënësit të UEFA-s, thuhet se janë duke punuar ngushtë me Federatën e Futbollit të Anglisë dhe autoritetet britanike që ndeshjet gjysmëfinale dhe finalja të luhen në “Wembley”, ndërsa sipas tij nuk ka plan për ndryshimin e vendndodhja së këtyre ndeshjeve.