CODEX

Marrëdhëniet mes shqiptarëve dhe serbëve në tri vëllime

 

Me një histori shumë problematike mes tyre, ajo e marrëdhënieve mes shqiptarëve dhe serbëve, që nga mesjeta e deri në luftën e Kosovës, është përmbledhur në tri vëllime nga Petrit Imami.

Recensenti i këtij botimi, publicisti Shkelzen Maliqi, ka folur për vlerat dhe problematikat e kësaj vepre, si i ftuar në emisionin CODEX të KTV-së.