Chatroom

ChatRoom - Cila është ditëlindja më e mirë që e mbani mend? - 18.10.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Nisi edhe sot si çdo ditë tjetër në ora 07:00 në mëngjes, për të përçuar gjatë gjithë edicionit energji të mirë dhe pozitive. Kuriozitete, lajme, informacione, muzikë kanë qenë edhe sot pjesë e “ChatRoomit”.
Çka e ka dalluar këtë edicion të “ChatRoom-it” është se moderator i emisionit feston ditëlindjen. Miqtë e tij më të afërt bëhen pjesë e emisionit me një befasi për Jonin.
Për të zbuluar më shumë detaje nga emisioni dhe festa e ditëlindjes mund ta ndiqni emisionin.