Botë

Franca e Gjermania bëjnë thirrje që BE-ja të ketë udhëheqje franko-gjermane

Presidenti Francës, François Hollande dhe ai i Gjermanisë Frank Walter Steinmeier kanë bërë thirrje që BE-ja të ketë udhëheqje franko-gjermane për të siguruar të ardhmen e Evropës.

"Gjermania dhe Franca do të duhet të marrin përgjegjësi më të madhe, për të realizuar shpresat e evropianëve", tha Steinmeier gjatë vizitës së tij në Paris, transmeton kp.