Botë

Murdoch jep dorëheqje nga Fox News

 

Rupert Murdoch, manjati australian i mediave, i cili formoi Fox News, dhe e bëri forcë në politikën amerikane, ka dhenë dorëheqje si lider i kompanisë.

I biri i tij, Lachlan, do të bëhet drejtor i kompanisë News Corp dhe do të vazhdojë si shef ekzekutiv i Fox Corp.