DASH: Diskriminimi i minoriteteve, problem në Serbi

DASH: Diskriminimi i minoriteteve, problem në Serbi

06 March 2017 10:55

Problemet më të mëdha në fushën e të drejtave të njeriut në Serbi, më 2016, janë diskriminimi dhe dhuna ndaj pakicave kombëtare, presioni ndaj mediave, gjyqësori joefikas dhe korrupsioni në nivel të lartë të pushtetit, thuhet në raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit mbi gjendjen e të drejtave të njeriut gjatë vitit të kaluar, transmeton Koha.net.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme