Botë

Republika Refugjia

Refugjatët nuk kanë të ndalur. Gomone pa fund po vazhdojnë të ankorohen nëpër brigjet mesdhetare në Itali.

Janë të mbushura me emigrantë dhe refugjatë që këpusin Mesdheun me shpresë se në Evropë i pret jetë më e mirë. Dhe me numrin e tyre që duket se nuk e ka ndërmend të ulet, edhe politikanët e spektrit të gjerë politik kanë nisur të alarmojnë për gjendjen, shkruan sot “Koha Ditore”