Botë

Gjykimi për dhunim kthen vëmendjen te Trumpi dhe viktimat

Donald Trump
Ish-presidenti Donald Trump del në gjykatë për akuzën e tij më 4 prill 2023, në New York. Zgjedhja e jurisë do të fillojë të martën, më 25 prill 2023, në çështjen që përfshin akuzat e kolumnistes të këshillave, E. Jean Carroll, e cila thotë se Trumpi e përdhunoi në një dhomë zhveshjeje të një dyqani luksoz në vitet 1990
 

Puna e trupit gjykues do të fillojë të martën për çështjen e paraqitur nga ish-kolumnistja e këshillave, E. Jean Carroll, e cila thotë se Trumpi e përdhunoi atë në një dhomë zhveshjeje luksoze në New York në vitet 1990. Trumpi, i cili nuk ka gjasa të marrë pjesë në gjyq, i ka quajtur akuzat “një punë të plotë mashtrimi”. Carroll, e cila po kërkon dëme të paspecifikuara, e konsideron çështjen si një kërkim të frymëzuar nga #MeToo

Sjellja e ish-presidentit Donald Trump ndaj grave, prej kohësh një burim pikash në karrierën e tij politike, tani përballet me një nivel të ri shqyrtimi: një gjyq në një padi që e akuzon atë për përdhunim.

Puna e trupit gjykues do të fillojë të martën për çështjen e paraqitur nga ish-kolumnistja e këshillave, E. Jean Carroll, e cila thotë se Trumpi e përdhunoi atë në një dhomë zhveshjeje luksoze në New York në vitet 1990.