Botë

NATO-ja teston kapacitetet në lumin Danub në Rumani

Foto: AP
 

Trupat e NATO-s kanë kryer stërvitje ajrore dhe detare në lumin Danub dhe përreth tij në Rumani.

Dhjetëra trupa të NATO-s janë parë nëpër anije në rajonin Mahmudia në shtetin rumun.