Botë

BE-ja zotohet t’i shtojë ndihmën për Ukrainën dhe sanksionet për Rusinë

Foto: AP
 

Bashkimi Evropian është zotuar që do ta dyfishojë ndihmën ushtarake për Ukrainën, duke i trajnuar 15 mijë ushtarë të tjerë, si pesë e një deklarate e cila synon të tregojë se “do të qëndrojë krah Ukrainës për aq sa të ketë nevojë”.

BE-ja po ashtu është zotuar për sanksione të reja ndaj Rusisë.