Botë

Britania do t’i kthejë mbrapsht “brenda ditësh” njerëzit që hyjnë ilegalisht në këtë shtet

Foto: AP
 

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Rishi Sunak, ka deklaruar se njerëzit që arrijnë në Britani pa dokumente valide do të depërtohen “brenda ditësh”.

Sunak ka thënë se këtyre njerëzve do t’u refuzohen kërkesat për azil dhe se migrantët do të kthehen mbrapshtë, raportoi The Guardian të enjten.