Botë

Gjykata gjermane: Heqja e prezervativit pa pëlqimin e tjetrit është ngacmim seksual

 

Gjykata më e lartë civile dhe penale e Gjermanisë ka njoftuar se heqja e prezervativit gjatë marrëdhënieve seksuale pa pëlqimin e personit tjetër tani mund të konsiderohet ligjërisht si ngacmim seksual, ka thënë një zëdhënës i gjykatës, shkruan “MDR”.

Është hera e parë që Gjykata Federale e Drejtësisë (BGH) merret me temën e një shkeljeje të tillë seksuale.