Botë

Historia e “Wagner” dhe lidhjet e forta me Putinin

 

Betejat e ashpra në lindje të Ukrainës kanë vendosur në qendër të vëmendjes “Wagner Group” të Rusisë, kompani private ushtarake e udhëhequr nga milioneri mashtrues me lidhje të kamotshme me presidentin rus Vladimir Putin.

“Wagner” ka udhëhequr shtytjen për të nisur ofensivën e Rusisë në provincën Donetsk në lindje të Ukrainës.