Botë

Orbanin po e pret viti më i vështirë në 13 vjet pushtet

 

Inflacion i lartë, ngrirje e fondeve evropiane dhe izolim për shkak të marrëdhënieve të ngushta me Moskën – kryeministri hungarez Viktor Orban po kalon një provë të madhe.

Si do të përpiqet ta kapërcejë krizën?