Botë

Përhapen në mbarë Kinën protestat kundër “zero-COVID”

Foto: AP
 

Protestat kundër kufizimeve drakoniane "zero-COVID" të Kinës janë përhapur në qytete të shumta, me turma të mbledhura në Pekin, Çengdu dhe Shangai.

Zemërimi është rritur në të gjithë Kinën që nga zjarri vdekjeprurës në një banesë në Urumqi, që sfidoi masat e ngurta antivirus.