Botë

Netanyahu mandatar për formimin e Qeverisë në Izrael

Foto: AP
 

Presidenti i Izraelit zyrtarisht ka mandatuar ish-kryeministrin Benjamin Netanyahu për të formuar qeverinë e re.

Vendimi i presidentit ka shënuar kthimin në pushtet të Netanyahut dhe ai vjen me koalicionin e së djathtës më ekstreme deri më tani.