Botë

“AccuWeather”: Dimër ekstrem e pret Ballkanin Perëndimor

Foto: KOHA
 

Derisa Evropa po vazhdon të përballet me krizë energjetike, meteorologët kanë publikuar parashikimet e motit për stinën e dimrit në këtë kontinent.

Rritja e kostove të energjisë elektrike dhe e gazit po ushtron presion shtesë mbi perspektiven e përballjes me dimrin.