Botë

Lideri i Iranit fajëson SHBA-në e Izraelin për protestat

Ayatollah Ali Khamenei
Foto: AP
 

Lideri suprem i Iranit e ka fajësuar SHBA-në dhe Izraelin për protestat anti-qeveritare në shtetin e tij, raporton BBC.

Ayatollah Ali Khamenei ka thënë se këto protesta janë orkestruar nga rivalët e përbetuar të Iranit dhe pretendon se janë djegur kuranët.