Botë

Erdogan: Nuk duam që Mesdheu të ndotet në gjak e armiqësi

 

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka thënë se Ankara i di mirë qëllimet e atyre që e provokojnë Athinën, duke iu referuar ngritjes së fundit ushtarake në Greqi.

Derisa foli në një takim të Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim në Ankara, Erdogan ka thënë se armët e grumbulluara në Trakinë Perëndimore dhe në ishuj nuk kanë kuptim për të.