Botë

Presidenti i Iranit e anulon intervistën me gazetaren e CNN-it pasi ajo refuzoi ta vinte shaminë

 

Presidenti i Iranit, Ebrahim Raisi, e ka anuluar një intervistë me gazetaren e CNN-it, Christiane Amanpour, pasi ajo refuzoi kërkesën që të mbante shami gjatë bisedës.

Amanpour ka thënë se ajo e ka refuzuar kërkesën e ekipit të Raisit që të mbulohej gjatë intervistës dhe se për këtë arsye presidenti iranian nuk ka dashur që të intervistohej.