Botë

Space X lanson 53 satelitë tjerë Starlink në hapësirë

Foto: AP
 

Raketa e Space X, Falcon 9 ka lansuar 53 satelitë Starlink në hapësirë nga Stacioni “Cape Canaveral” në Florida të premten, raporton agjencia AP.

Pas fazës së shkëputjes, raketa Falcon ( është kthyer në Tokë dhe është ulur sigurt në stacion në Atlantik.