Botë

Zvicra do t’i përfaqësojë interesat e Ukrainës në Rusi

 

Ministria e Punëve të Jashtme të Ukrainës arriti një marrëveshje parimore me Zvicrën për përfaqësimin e interesave të Ukrainës në territorin e Rusisë, shkruan BBC.

"Në emër të presidentit të Ukrainës, Ministria e Punëve të Jashtme arriti një marrëveshje në parim me Zvicrën për përfaqësimin e interesave të Ukrainës në territorin e Rusisë. Zgjedhja në favor të Zvicrës u bë për shkak të përvojës së saj të madhe në kryerjen e funksioneve të tilla dhe ne i jemi mirënjohës qeverisë zvicerane për gatishmërinë e saj për të ofruar shërbimet e saj”, ka thënë Oleh Nikolenko, zëdhënës i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Ukrainës.