Botë

Musk beson se kulmi i inflacionit ka kaluar

 

Miliarderi Elon Musk beson se pjesa më e keqe e inflacionit ka kaluar dhe pret një recesion 18-mujor, i cili ka thënë se do të jetë relativisht i butë, shkruan CNBC.

Në mbledhjen e djeshme (4 gusht) të aksionarëve të kompanisë Tesla, të cilën ai e drejton, ai tregoi se sa do të investojë kjo kompani në vitet e ardhshme dhe si do të operojë në tregun global.