Botë

Ukraina e Moldavia marrin statusin e vendit kandidat për BE

Foto: AP
 

Ukrainës dhe Moldavisë u është pranuar statusi i kandidatit për anëtarësim në Bashkimin Evropain, njoftoi presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel.

Ai shkroi në Twitter se ky është moment historik, derisa i uroi liderët e të dyja shteteve.