Botë

Kenia nis testimin e një forme të re të mjekimit për HIV

 

Një milion e gjysmë njerëz në Keni janë HIV pozitivë dhe një milion prej tyre vlerësohet se marrin ilaçet antiretrovirale.

Mirëpo, stigma e të pasurit këtë sëmundje do të thotë se shumë njerëz janë të turpëruar të mjekohen dhe t’i marrin ilaçet e nevojshme.