Botë

Kazakistani ndalon eksportet e sheqerit të kallamit dhe sheqerit të bardhë

 

Kazakistani ka ndaluar eksportin e sheqerit të kallamit dhe sheqerit të bardhë nga vendi për gjashtë muaj, shkruan AA.

Në një deklaratë nga Ministria e Bujqësisë e Kazakistanit thuhet se "ndalohet nxjerrja e sheqerit të bardhë dhe sheqerit të kallamit jashtë kufijve të Kazakistanit për gjashtë muaj".