Botë

Zelanda e Re vendos sanksione të reja ndaj Rusisë

 

Zelanda e Re ka njoftuar sot sanksione të mëtejshme kundër Rusisë që synojnë politikanët dhe kompanitë e mbrojtjes të vendit.

Raundi i ri i sanksioneve synon 170 anëtarë të Dhomës së Lartë të Parlamentit rus dhe gjashtë kompani në sektorin e mbrojtjes.