Botë

Rusia e Ukraina shkëmbejnë të burgosurit

Foto: AP
 

Rusia ka kthyer 76 ukrainas në shkëmbim të disa të të burgosurve të luftës, ka njoftuar zëvendëskryeministrja ukrainase, Iryna Vereshchuk.

Ajo ka njoftuar se Rusia ka kthyer 60 ushtarë, duke përfshirë 10 oficerë ukrainas dhe 16 civilë, raportoi të martën Reuters.