Botë

Beteja për fabrikën e çelikut në Mariupol

fabrika, celik, rusia, ukraina, 18 prill
 

Forcat ruse kanë marrë gati gjithë qytetin e Mariupolit, por jo edhe një vend strategjik.

Trupat ukrainase po vazhdojnë të mbrojnë fabrikën e madhe të çelikut Azovstal në Mariupol dhe sipas ekspertëve mund të qëndrojnë aty për një kohë të gjatë me taktika guerile, duke përdorur bunkerët dhe tunelet e saj bërthamore, shkruan BBC-ja të dielën.