Botë

Vaji i nënave në Kharkiv

 

Një foshnjë 7-muajshe dhe një 15-vjeçar ishin në mesin e dhjetë personave që humbën jetën nga bombardimet në rajonin e Kharkovit. Nëna dhe gjyshja e tij kanë mallkuar rusët që bombarduan zonat me civilë. Kujdes, pamjet janë të rënda.

Autoritetet ukrainase kanë bërë të ditur se një zonë banimi në Kharkov është goditur me seri raketash të premten, duke lënë të vdekur së paku 10 persona ndërkaq janë plagosur 35 të tjerë.

Një foshnje 7-muajshe dhe një 15-vjeçar ishin në mesin e të vdekurve në qytetin verilindor të Ukrainës.