Botë

Pse Putini është fiksuar në NATO-n

 

Të kuptosh se çfarë po mendon dhe planifikon Vladimir Putin është sfiduese, për të mos thënë, shumë pak e munshme. Kështu i pëlqen Kremlinit: t'i mbajë të gjithë të hamendësojnë.

Cili është plani i Presidentit Putin për Ukrainën? Moska po përgatit një pushtim të plotë? Një operacion më i kufizuar? Apo është thjesht një diplomaci?