Botë

Këto 4 shtete kanë rifituar plotësisht vendet e punës të humbura gjatë pandemisë

 

Tregu i punës i Amerikës nuk është rikuperuar ende plotësisht. Por disa shtete tashmë janë kthyer në normalitet.

Në nëntor, Teksasi dhe Arizona iu bashkuan Utah-s dhe Idaho-s për të rikuperuar të gjitha humbjet e tyre të punës nga pandemia, sipas një raporti nga agjencia e vlerësimit Fitch.