Botë

Burri që falsifikoi vdekjen e tij për t’i ikur dënimit, gjendet i hospitalizuar nga COVID-19

 

Një burrë nga Rhode Island, i cili falsifikoi vdekjen e tij për të shmangur akuzat për mashtrim dhe sulm seksual, thuhet se është gjetur i gjallë në Skoci.

Nicholas Alahverdian supozohet se vdiq në moshën 32-vjeçare nga komplikimet e lidhura me limomë jo-Hodgkin. Megjithatë, ai u zbulua – tani duke përdorur emrin Arthur Knight – në një ventilator që luftonte COVID-19 në një spital në Glasgow, Skoci.