Botë

Britania miraton pilulën e Pfizerit kundër COVID-19

Foto: AP
 

Britania e Madhe ka miratuar pilulën COVID-19 të Pfizer-it për pacientët mbi moshën 18 vjeç, të cilët kanë infeksion të lehtë deri në mesatar, dhe janë në rrezik të lartë të përkeqësimit të sëmundjes së tyre.

Miratimi vjen ndërsa vendi përpiqet të ndërtojë mbrojtjen e tij mes një rekord ditor të rasteve të reja me COVID-19 të enjten.