Botë

Qindra veta të bllokuar nga zjarri në Qendrën Tregtare në Hong Kong

 

Qindra njerëz janë bllokuar në Qendrën Tregtare Botërore të Hong Kongut, pas shpërthimit të një zjarri të mërkurën.

South China Morning Post raportoi se më shumë se 300 njerëz janë bllokuar në çatinë e ndërtesës dhe të paktën katër persona janë lënduar.