Botë

Gjendet makina dhe mbetjet mortore 45 vjet pasi një i ri ishte zhdukur

 

Zyrtarët amerikanë besojnë se zbulimi i mbetjeve njerëzore në një makinë në fund të një përroi në Alabama ka zgjidhur misterin e një studenti që u zhduk 45 vjet më parë.

Në vitin 1976, Kyle Wade Clinkscales u largua nga LaGrange, Georgia, për t'u kthyer me makinë në Auburn në Alabama, por nuk arriti kurrë.