Botë

Akuzohen prindërit e 15-vjeçarit që vrau 4 persona në një shkollë në SHBA

Foto: AP
 

Prindërit e të dyshuari për të shtënat vdekjeprurëse në një shkollë të mesme në Miçigan të SHBA-së, po përballen me akuza.

Prokurorët në qarkun e Oaklandit kanë akuzuar James dhe Jennifer Crumbley për vrasje të pavullnetshme, duke pretenduar disa veprime të pakujdesshme që ata kanë ndërmarrë.