Botë

Holanda hyn në bllokim të rreptë

Foto: AP
 

Nga dita e sotme, Holanda është në një bllokim më të ashpër, i cili u miratua nga qeveria për shkak të rritjes së numrit të infeksioneve me COVID dhe para se të regjistrohej rasti i parë i një lloji të ri, Omicron.

Kafenetë, restorantet, dyqanet jo ushqimore, kinematë dhe teatrot do të duhet të mbyllen në periudhën nga ora 17.00 deri në orën 5.00, raporton AP.