Botë

Britania mund të mbetet pa pije alkoolike përpara Krishtlindjes

 

Dyqanet në Mbretërinë e Bashkuar mund të kenë mungesë të verës dhe pijeve alkoolike përpara Krishtlindjes, sepse nuk ka shoferë të mjaftueshëm për të kryer dërgesat.

Paralajmërimi u bë në një letër dërguar nga Shoqata e Tregtisë së Verës në Mbretërinë e Bashkuar (WTSA) Sekretarit të Transportit në Mbretërinë e Bashkuar, Grant Shapps, javën e kaluar. U nënshkrua nga 48 anëtarë të shoqatës së industrisë, duke përfshirë prodhuesit e shampanjës dhe konjakut Moet Hennessy, dhe Laurent-Perrier.