Botë

Texas: Infermieri shpallet fajtor për vrasjen e pacientëve, u injektoi ajër

Foto: Ilustrim
 

Një infermier në Teksas është shpallur fajtor për vrasjen e katër pacientëve që vdiqën pasi ai u injektoi atyre ajër pas operacioneve në zemër.

William Davis, 37 vjeç, u dënua për vrasje të rëndë nga një juri të martën dhe tani mund të përballet me dënimin me vdekje.