Botë

23-vjeçari amerikan do ta pranojë fajësinë për vrasjen e 17 personave në një shkollë

Foto: AP
 

Djaloshi amerikan që kishte vrarë 14 studentë dhe tre anëtarë të stafit në një shkollë të mesme në Parkland të Floridas, do të pranojë fajësinë për vrasjen e tyre, kanë bërë të ditur avokatët e tij të premten.

Ky lajm është një risi për rastin që pati tronditur Floridën dhe gjithë SHBA-në tri vjet më parë, dhe që pati nxitur një reagim nacional për kontrollin e armëve.