Botë

12 të vdekur dhe 412 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni

 

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 12 viktima si pasojë e COVID-19.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë, gjatë 24 orëve të fundit kanë rezultuar 412 raste pozitive nga testimi i 3,567 personave të dyshuar.